Na anderhalf jaar wachten is eindelijk het nieuwe terras van Proeflokaal De Boom in Alkmaar geopend. Maandag waren medewerkers van Havenhout op de Voordam-gracht gestart met de bouw van het 21 meter lange terrasvlot, dat vooral in deze coronatijd een zeer welkome toevoeging is aan het proeflokaal. Vrijdag werd er volop gebruik van gemaakt.

Proeflokaal De Boom wilde al eventjes een groter terras en dat vond gemeente Alkmaar prima, maar de doorvaarbaarheid van de bepaald niet brede gracht mocht niet in het geding komen. Verschillende partijen waren met het oorspronkelijke ontwerp niet tevreden en protesteerden. De oplossing was een smaller en langer terras, aansluitend op een langere steiger.

Met de gekozen breedte is het mogelijk om met kano’s en kleine bootjes aan te leggen, al lijken er (nog) geen bevestigingspunten aan de randen van de twee vlotten te zitten. (foto: Inter Visual Studio / Leon Verra)
Pin It
Bekeken: 1959x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/