Niki Terpstra ligt niet meer op de intensive care. Hij zal waarschijnlijk nog enkele dagen in het ziekenhuis verder herstellen voor hij naar huis kan voor de rest van de revalidatie.

Zijn vrouw Ramona meldde op Instagram dat Niki de intensive care heeft verlaten. "De eerste stap richting herstel is gezet. Hij heeft veel pijn maar dit wordt gelukkig zo goed als mogelijk onder controle gehouden met medicatie."

"Het allerbelangrijkste is dat het er nu op lijkt dat er geen verdere ernstige schade is. Niet dat een gebroken sleutelbeen, gebroken ribben en een klaplong niet heftig genoeg zijn, maar het had nog veel ernstiger kunnen aflopen. Voorlopig moet hij nog wel in het ziekenhuis blijven om vooral te rusten, te genezen en te herstellen.
Hij is sterk dus ik heb er alle vertrouwen in dat hem dit weer voor de volle 100% gaat lukken."

De medische staf bij Total Direct Energie verwacht dat Terpstra's volledige revalidatie ongeveer drie maanden vergt. Normaal wordt gerekend met een herstelperiode van tien tot tot weken voor zulke blessures. (foto: Claudio Martino / Wikimedia)
Pin It
Bekeken: 2491x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/