GP Groot uit Heiloo heeft nu ook Neste MY Renewable Diesel in het aanbod. Dit is een diesel die volledig gemaakt is van hernieuwbare grondstoffen. De brandstof is al te koop bij acht tankstations onder de hoede van GP Groot, waaronder de NXT en Texaco tankstations op het Alkmaarse bedrijventerrein Boekelermeer en Texaco Vennewater in Heiloo. De diesel is ook geschikt voor thuisinstallaties.

De Finse producent Neste heeft een diesel ontwikkeld die qua samenstelling nagenoeg gelijk aan die van fossiele diesel en in tegenstelling tot FAME-biodiesel geen houdbaarheids- en kwaliteitsproblemen heeft. Alle dieselmotoren, ongeacht de leeftijd, draaien er volgens GP Groot probleemloos op, zonder technische aanpassingen. De brandstof levert bij totaal tot 90 procent minder CO2 uitstoot op.

GP Groot Brandstoffen en Oliehandel runt zo'n 60 bemande en onbemande tankstations van de concepten Total, Texaco, Argos en NXT.
Pin It
Bekeken: 1572x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/