Kindcentrum de Kiem is de nieuwe naam voor het kindcentrum dat ontstaat uit de fusie tussen het Jozef Kindcentrum en OBS de Boswaid. Per 1 augustus 2020 draagt schoolbestuur ISOB De Boswaid over aan Stichting Blosse Opvang in Heerhugowaard en worden deze scholen samengevoegd. Zij vormen samen met de kinderopvang van ’t Jozefslotje Kindcentrum De Kiem.

"Om een nieuwe naam voor ons kindcentrum te vinden was een prijsvraag uitgezet onder kinderen, ouders en medewerkers van beide locaties", zo zegt directeur Kevin Kooij. De naam werd door een jury unaniem verkozen. "Groei is een van onze kernwaarden. Een kiem staat symbool voor het begin van iets wat groeit en omdat ons kindcentrum vanaf jonge leeftijd al de basis is voor groei en ontwikkeling van kinderen vonden wij het een passende naam. Daarnaast is Egmond een vruchtbare, groene omgeving met boeren, tuinders en de duinen", aldus Kooij.

De naam werd bedacht door Joyce Kemps, moeder van leerlingen Joëtte en Noud. Zij wint naast eeuwige roem, een bowlingarrangement met haar gezin, beschikbaar gesteld door Hotel Zuiderduin.

De Kiem wordt gehuisvest aan de Prinses Marijkelaan. Het kindcentrum biedt volgend schooljaar plek aan circa 275 kinderen.
Pin It
Bekeken: 1819x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/