Het college van Langedijk verwacht nog dit jaar concrete stappen te nemen voor de realisatie van bij het Integraal Kindcentrum aan de Sperwer in Sint Pancras. Dit blijkt uit een raadsmemo. "De urgentie om deze school te realiseren is groot en wij achten het dan ook van groot belang dat de school op zo kort mogelijke termijn kan worden gerealiseerd."

Aan de Sperwer moet een nieuw gebouw komen voor de basisscholen Paus Johannesschool en De Phoenix, en ook de Kinderopvang Langedijk (SKL). In het najaar van 2018 belandden de plannen nog op de plank vanwege de hoge kosten, maar met de toevoeging van totaal 22 woningen wordt het project rendabel. Het SKL-pand aan de Kastanjelaan zal plaats maken voor vijf kavels voor woningbouw en waar De Phoenix nu nog staat moeten 17 huizen komen te staan. Meteen krijgt de Sperwer een facelift met meer groen.

Eind dit jaar krijgt de gemeenteraad de twee benodigde stedenbouwkundige plannen, plus een aanvullend dekkingsvoorstel. Naar het kernenbeleid krijgen omwonenden een leidende rol in de uitwerking van de plannen. De Dorpsraad is welkom om aan te schuiven. (foto: Bing Maps)
Pin It
Bekeken: 1557x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/