Coöperatieve verzekeraar Nh1816 in Oudkarspel doneert 200.000 euro aan lokale goede doelen en initiatieven, waarmee in het land de coronacrisis wordt aangepakt. De steun is met name gericht op primaire behoeften als voedsel, kleding en onderdak, bevordering van mentale en fysieke gezondheid én support aan initiatieven via het lokale ondernemerschap.

“Bijzondere tijden vragen om bijzondere initiatieven” vertelt bestuurslid Dorine van Basten. “Als coöperatieve verzekeraar willen we samen met onze adviseurs en verzekerden, maatschappelijke projecten en initiatieven een extra steuntje in de rug geven om zich te kunnen inzetten voor de kwetsbare mensen in onze samenleving."

Directievoorzitter Lex Verëll: "In een periode waarin we samen sterk moeten zijn, is het houden van contact met de omgeving en voor elkaar zorgen heel belangrijk. Niet alleen in de huidige periode maar ook in de periode die nog gaat volgen. Dat is waar Nh1816 voor staat: we verzekeren met oog voor de wereld om ons heen en zetten samen de schouders onder sterke maatschappelijke initiatieven. We zorgen voor elkaar.”

Op de actiepagina nh1816.nl/samenbetrokken staat meer informatie over het speciale fonds. Verzekerden kunnen initiatieven onder de aandacht brengen.

 
Pin It
Bekeken: 1480x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/