De provincie start dinsdag 28 april met de aanleg van een verkeersplein en een rotonde in de N504 tussen Noord-Scharwoude en Oudkarspel. De werkzaamheden vinden zowel door de week als in het weekend plaats en zal afhankelijk van omstandigheden klaar zijn tussen 8 en 22 juni. Verkeer moet rekening houden met een aantal weekendafsluitingen en omleidingen.

Het zogenoemde LARGAS-plein, LAngzaam Rijden GAat Sneller, komt op de kruising Dorpsstraat/Voorburggracht. De rotonde komt op de kruising Spoorstraat/Oostelijke Randweg. Het werk bestaat uit onder meer het verwijderen van asfalt, het aanleggen van het verkeersplein en de rotonde inclusief fundering, opnieuw asfalteren en ook het (ver)plaatsen van openbare verlichting en groen.

De aanleg vindt gefaseerd plaats en vindt doordeweeks plaats tussen 07:00 en 17:00 uur, zonder stremming van het verkeer. Soms wordt er ook 's nachts gewerkt. Daarnaast staan ook de eerste vier weekenden volgepland, van vrijdag 20:00 uur tot maandag 05:00 uur. Het verkeer wordt dan via verkeersregelaars en borden omgeleid. De twee kruisingen zijn nooit gelijktijdig gestremd, zodat er altijd een noord-zuidverbinding is.

Alles wordt in het werk gesteld om overlast en risico's zoveel mogelijk te beperken. Nood- en hulpdiensten kunnen de omgeving te allen tijde bereiken. Voor de wegwerkers zijn geldende maatregelen tegen besmetting met het coronavirus van kracht.

Vragen of klachten kunnen gericht worden aan het Servicepunt van de provincie, via 0800-0200600 (gratis) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De werkzaamheden zijn ook te volgen via noord-holland.nl en Twitter @ProvincieNH. Aannemer Van Gelder heeft een app beschikbaar op www.vangelder.com, heeft elke dinsdag van 10:00 tot 11:00 telefonisch spreekuur via 06-38074267 en is buiten die tijden ook bij nood via dit nummer bereikbaar.
Pin It
Bekeken: 1462x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/