Dinsdag kleurde de collegevergadering van Langedijk rood. De wethouders en de gemeentesecretaris hadden zich in een rood t-shirt gehuld van Stichting Lief Langedijk en gingen ermee op de foto, om zo hun steun aan het Noodfonds Langedijker Verenigingsleven te betuigen. Natuurlijk werd wel minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar gehouden.

Lief Langedijk organiseert samen met SMP Sportscare van Jan Kramer een t-shirt actie om de coronacrisis op twee fronten te lijf te gaan. Op de achterkant staan aanmoedigingen om afstand tot elkaar te houden, samen thuis te blijven en lief voor elkaar te zijn. En daarnaast wordt met de actie geld ingezameld voor het lokale verenigingsleven.

De t-shirts kosten per stuk een tientje en vier euro daarvan gaat naar een noodfonds voor alle stichtingen en verenigingen in Langedijk die in de financiële problemen komen, omdat ze nu geen of weinig inkomsten kunnen genereren. Bestellen kan op smp.lokaleondernemersonline.nl. (foto: Twitter @GemLdijk)
Pin It
Bekeken: 1336x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/