Het Alkmaarse GTP Vastgoed wil op de Overkrocht in Alkmaar vijf vrijstaande woningen realiseren. Op de betreffende plek staat nu nog een pand dat oorspronkelijk werd gebruikt als Koninkrijkszaal van de jehova’s. Daarna is het een aantal jaren een locatie geweest voor Flebologisch centrum Oosterwal en financiële dienstverlener Three Oaks.

Inmiddels staat het pand leeg en heeft de gemeente alkmaar ingestemd met sloop ervan en de daarop volgende nieuwbouw. De te realiseren woningen voldoen aan de eisen zoals deze tijd die stelt. Dat betekent in dit geval gasloze woningen en de inzet van duurzame materialen. De toepassing van houtskeletbouw en de Douglas houten gevelbekleding die de woningen krijgen verklaren de naam van het project: Hof van Hout. Het ontwerp komt uit de koker van Studio072.
Pin It
Bekeken: 4613x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/