Zaterdag 14 maart wordt in het Dorpshuis van Hugo Boys in De Noord een Mini Playback & Spelshow georganiseerd door de werkgroep jeugd De Noord. De shows zijn voor kinderen van groep 1 tot en met 5. Ze kunnen met de playbackshow prijzen winnen. Kinderen kunnen alleen optreden of met een groepje en zelf een liedje kiezen. 's Avonds is er disco voor groepen 6, 7 en 8 en brugklassers.

"Het fijne is dat de kinderen die niet willen of durven optreden, tijdens de spellen op het podium kunnen dansen. Het is dus de eerste stap naar jezelf laten zien. Niets moet, alles mag", legt werkgroeplid Duco Stam uit tegenover Stadsnieuws. "Uiteraard worden er bekers uitgedeeld. En het jurycommentaar is opbouwend en vol lof. De kinderen gaan naar huis met nog meer zelfvertrouwen. Wat ook leuk is dat we sinds een aantal jaren een mascotte hebben, en dat vinden ze natuurlijk ook geweldig."

De Mini Playback & Spelshow duurt van 13:45 tot 16:00 uur en de disco van 20:00 tot 22:30 uur. Opgeven voor de playbackshow kan voor zaterdag 7 maart via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder vermelding van het liedje. Opgeven voor de spelshow is niet nodig.
Pin It
Bekeken: 2541x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/