In het Heerhugowaardse gemeentehuis werd maandag voor het eerst een  bijeenkomst gehouden met niet alleen het gemeentelijk team Veiligheid en alle wijkagenten, maar ook vertegenwoordigers van alle 28 buurtpreventiegroepen in Heerhugowaard. Burgemeester Bert Blase laat weten dat het "een levendige bijeenkomst" was. "Wij zijn blij met jullie", Twitterde hij ook. "We hebben elkaar nodig voor een veilige stad."

Het doel van de ontmoeting was vooral kennismaking. "Er was voorheen wel individueel contact met leden uit de buurtpreventiegroepen, maar niet iedereen kende elkaar", licht een gemeentelijk woordvoerder toe. "Tussen de verschillende groepen was niet zoveel contact en een aantal wist ook nog wie hun wijkagent is."

De gedragsregels voor de Whatsapp-chatgroepen, met name wat betreft privacywetgeving, werden nog eens aangestipt en ook dat nu ieder gebied dezelfde soort bordjes heeft, waarmee mensen erop geattendeerd worden dat er een buurtpreventiegroep actief is.

 
Pin It
Bekeken: 2851x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/