Vanwege het onstuimige weer is de reparatie en uitbreiding van de vangrail aan het begin van de Westtangent bij de N242 uitgesteld. Dit meldt gemeente Heerhugowaard via Twitter. De werkzaamheden stonden gepland voor de nacht van maandag op dinsdag. Een nieuwe poging wordt gewaagd vanaf donderdag 13 februari 20:00 uur. Tot 04:00 uur wordt verkeer omgeleid via de N242 en de Zuidtangent.

De vangrail raakte flink beschadigd tijdens de eerste van drie eenzijdige ongevallen op 14 januari. Toen begon een bestelbus in de bocht vanaf de N242 te glijden, ging voor driekwart in de rondte en botste onderwijl hard tegen de vangrail.

Naast dat de beschadigde vangrail wordt vervangen, worden een vangrail in de middenberm en drie bochtschilden geplaatst. (foto: Inter Visual Studio / Martin van Leeuwen)
Pin It
Bekeken: 2185x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/