Begin maart start de realisatie van het plan voor de voormalige bibliotheeklocatie aan de Voorburggracht in Zuid-Scharwoude. Gebouwd zullen worden een Deen supermarkt, aanvullende detailhandel en twaalf koopappartementen. Ook worden de bevoorradingsroute en parkeersituatie verbeterd.

Recent heeft Deen Vastgoed met Hoorne Vastgoed B.V. getekend voor de overname van het bestaande bouwplan aan de Voorburggracht. Dit betekent dus dat er geen Vomar maar een Deen in het nieuwe gebouw komt.Wethouder Ad Jongenelen tekende namens gemeente Langedijk.

Inmiddels is de oude Aldi op het terrein gesloopt. De komende maanden wordt de grond bouwrijp gemaakt. De direct omwonenden worden door de aannemer geïnformeerd over de bouwwerkzaamheden. Naar verwachting wordt het nieuwe gebouw medio 2021 opgeleverd.
Pin It
Bekeken: 4149x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/