Overheden zijn niet altijd even duidelijk als het gaat om subsidiepotjes, maar gemeente Langedijk is dat in ieder geval wel over het tegoed op de MeedoenPas: maak vóór de jaarwisseling nog het resterende tegoed voor 2019 op, anders vervalt het.

De MeedoenPas is een kortingspas voor Langedijkers met een laag inkomen en weinig of geen spaargeld. Op de pas staat een tegoed dat kan worden besteed bij aangesloten verenigingen en organisaties. Daarnaast krijgen ouders van schoolgaande kinderen een extra tegoed voor de ouderbijdrage. Met de jaarwisseling jaar vervalt het resterende bedrag.

In januari wordt automatisch nieuw tegoed op de pas gezet. De hoogte verschilt van 85 euro voor volwassenen tot 300 euro voor kinderen vanaf 12 jaar. Meer informatie over de MeedoenPas staat op haltewerk.nl.
Pin It
Bekeken: 2512x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/