Na zes jaar afwezigheid was kwam de Sint eindelijk weer eens naar Wijkcentrum De Zon in Heerhugowaard was geweest, dus vond de goedheiligman het hoogste tijd om weer eens langs te komen. Woensdag was het zo ver, al ging dat letterlijk met wat horten en stoten.

Sinterklaas kwam in een lesauto naar De Zon. Hij vertelde dat hij door probleempjes met zijn paard Ozosnel, de opvolger van Amerigo, had bedacht om rijlessen te nemen. Door het bezoek aan de kinderen in de Stad van de Zon tegelijk te plannen sloeg hij twee vliegen in één klap, maar onderweg had de Sint het soms wel Spaans benauwd, bekende hij.

Toch veilig aangekomen kon het feest verder gaan met de eregast erbij. Na wat zingen en springen en een fotomoment met alle kinderen, bleek dat de Sint en zijn Pieten voor ieder kind een cadeau hadden meegenomen. Iedereen heeft een leuke middag gehad. "Volgend jaar ga ik mijn best doen om weer langs te komen", zei de kindervriend bij zijn vertrek. (foto: Caro Zorg)
Pin It
Bekeken: 2438x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/