Eén van de meest prestigieuze horecaprijzen werd maandagavond uitgereikt aan de Alkmaarder Richard Moerkerk van Proeflokaal De Boom. Op persoonlijke titel kreeg hij de Award 'Bierspecialist in de horeca 2019' in handen tijdens het gala-avond in Amsterdam van organisator Entree Magazine.

Als biersommelier tapt Richard niet alleen de meest bijzondere bieren, hij weet er ook alles van en vertelt er graag over. "Deskundig zonder betweterig te zijn," oordeelde de jury na een bezoek aan het proeflokaal.

Met zijn achtergrond als kok, weet Richard ook welke bieren bij welke spijzen het beste combineren. Ook was de jury gecharmeerd van zijn gastvrijheid. "Voor iedereen die binnenkomt of weggaat heeft Richard aandacht en hij geeft het juiste advies over de bieren. Een plek waar ook echte bierspecialisten zich thuis voelen als gast," aldus de jury.

"Een horecaman die bierbeleving op een hoger niveau brengt. Voor de jury van de vijf sterke genomineerden is Richard degene die zich Bierspecialist in de horeca 2019 mag noemen." (Foto: Entree Awards)
Pin It
Bekeken: 3889x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/