Zaterdag werd bij het Horizon College een benefiet galadiner georganiseerd en uitgevoerd door bij elkaar 120 studenten Horeca en Facilitaire Dienstverlening. Het galadiner voor 170 gasten is een afstudeerproject, waarmee meteen geld wordt ingezameld voor en goed doel. De mbo'ers kregen maar liefst 10.876 euro bij elkaar voor Stichting Ambulancewens.

Al aan het begin van het schooljaar starten de voorbereidingen voor het galadiner. De mbo'ers Facilitaire Dienstverlening zijn onder andere verantwoordelijk voor decoratie van de ruimte, parkeerbeheer en logistieke planning. Studenten Manager/Ondernemer Horeca ontfermden zich over de bediening en de keuken.

De gasten konden tijdens het diner genieten van het optreden van big band 'Start spreading the news'. Tijdens het hoofdgerecht bracht het gezelschap ‘Het Groot Niet te Vermijden’ een combinatie van cabaret en muziek. Oprichter van Ambulancewens, Kees Veldboer, vertelde op de avond over waarom hij de stichting oprichtte en nu, twaalf jaar later, met 200 vrijwilligers  zes wensen van terminale patiënten per dag vervullen.

Tijdens het diner werden tevens interessante arrangementen geveild en er was een loterij met leuke prijzen, beschikbaar gesteld door diverse bedrijven uit de regio. Grote sponsors zijn onder meer Hanos, Stammis Horecaverhuur en Hilton Double Tree Amsterdam. (foto: Jesse Hegeman)
Pin It
Bekeken: 1819x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/