De anti Zwarte Pieten demonstratie in Heerhugowaard is een stapje dichterbij gekomen. Het door burgemeester Bert Blase gewenste gesprek tussen de voor- en tegenstanders van Zwarte Piet komt er niet. De 'Stichting Intocht Sint Nicolaas', die pro Zwarte Piet is heeft aangegeven niet in gesprek te willen met 'Heerhugowaard kan het' omdat de standpunten van beide organisaties bekend zijn een gesprek daarover alleen maar zou leiden tot nog meer welles-nietes.

De organisatie van de Sinterklaastocht begrijpt dat een demonstratie tegen Zwarte Piet daarmee vrijwel onvermijdelijk wordt, maar spreekt de hoop uit dat daar niet al te heftig op wordt gereageerd en confrontaties vermeden worden zodat het kinderfeest op 23 november ook echt een kinderfeest kan blijven.
Pin It
Bekeken: 3353x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/