Iets eerder dan gepland kunnen fietsers en voetgangers weer doorsteken via de brug bij de Rustenburgerweg en Oostertocht. De langverwachte noodbrug is inmiddels geplaatst en sinds woensdagochtend klaar voor gebruik.

Na het instorten van de brug in september door een zwaarbeladen betonwagen was de doorsteek afgesloten voor het langzame verkeer. Fietsers  en voetgangers moesten daardoor een flink stuk om. Het plaatsen van de noodbrug liet langer op zich wachten dan de gemeente wilde, de verzekeraar had tijd nodig om de kwestie te kunnen behandelen.

De noodbrug is een tijdelijke oplossing. Hoe lang deze brug blijft liggen is nog onduidelijk. Gemeente Heerhugowaard buigt zich nog over een definitieve oplossing: "Deze smallere brug is tijdelijk, er komt uiteindelijk een ander."
Pin It
Bekeken: 2350x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/