BZN-iconen Jan Keizer en Anny Schilder treden nog één keer op bij Dancing Marlène in Heerhugowaard voordat ze eind dit jaar een punt zetten achter hun succesvolle carrière. Het wordt zaterdag 9 november als vanouds een legendarische Palingpop-avond waar alle grote BZN-hits de revue passeren, van Mon amour, Lady McCorey en Sevilla tot The Old Calahan en Rockin The Trolls.

De relatie tussen BZN en Marlène gaat terug tot in de jaren '70. De band uit Volendam scoorde toen hit na hit en trok regelmatig volle zalen bij Marlène. "Ze kwamen 2 á 3 keer per jaar optreden, zonder contract, gewoon op mondelinge afspraak met als hoogtepunt een feesttent op het Raadhuisplein ter gelegenheid van 350 jaar polder Heerhugowaard met 4500 man," weet eigenaar Ad Molenaar te vertellen.

Om de Palingpop-avond compleet te maken is ook The Cats Aglowband van de partij. Deze coverband brengt natuurgetrouw een tribute aan de legendarische Volendamse popgroep The Cats die tussen 1964 en 1985 vele hits scoorde.

Kaarten kosten 15 euro per stuk in de voorverkoop en zijn te verkrijgen bij Café Marlène of via de website dancingmarlene.nl. Een kaart aan de deur kost 20 euro.
Pin It
Bekeken: 2893x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/