Zaterdag werd in de Waardergolf de sportdag 'Sport is voor iedereen' georganiseerd. De dag werd geopend door wethouder Valent, die zich later waagde aan het rolstoeldansen, georganiseerd door Revas. Op de sportdag stonden kramen waarbij lokale sportverenigingen zichzelf aanprezen, maar er was ook van alles te doen en te bekijken.

Naast rolstoeldansen was er nog veel meer te doen. Freestyle Motion gaf een clinic voor jong en oud. Handboogschieten bij SiRe Archery Promotion bleek populair. Parabadmintonners lieten zich van de beste kant zien en Renske Nugter gaf klimtips, ondanks dat de kleine klimmuur die onder andere bij gymlessen wordt gebruikt op het laatste moment niet kon worden opgezet.

Kevin van Ekert, tweede op het WK Wheelchair MX liet zijn kunsten zien op een zelfbedacht parcours. Rolstoelhandbal en -basketbal werd fanatiek beoefend, mede dankzij de Waardse internationals Lindsay Frelink en Martijn Dokkum, en Team NL collega Walter Vlaanderen.
Pin It
Bekeken: 2098x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/