Bij LUX in het Heerhugowaardse wijkcentrum De Zon is van alles te doen voor jeugd. Elke week is er inloop met activiteiten, games en spellen voor kids van 8 tot en met 12 jaar op woensdag van 14:00 tot 17:00 uur en op donderdag van 14:30 tot 17:00 uur. Voor jeugd vanaf 12 jaar is er donderdag van 19:30 tot 22:00 inloop en op maandag van 17:30 tot 19:30 uur een club inclusief maaltijd.

Soms is er een speciale avond, zoals afgelopen zaterdag. Toen werd er voor bijna 50 kinderen een spetterende discoavond georganiseerd in het jeugdhonk van LUX, compleet met geweldige versiering, verse popcorn en een aantal dansspellen.

LUX betekent licht. De christelijke organisatie wil graag een licht zijn in de Stad van de Zon. De genoemde activiteiten hebben geen religieuze inslag. Op maandag en op dinsdag is er catechisatie.
Pin It
Bekeken: 3046x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/