Woensdag 30 oktober gaat Cool weer van start met theaterproductieklassen voor kinderen van 6 tot 12 jaar en jeugd van 12 tot 18 jaar. Deze keer wordt er een voorstelling naar het bekende verhaal 'De fantastische meneer Vos' van Roald Dahl op de planken gezet.

In de theaterproductieklas beleeft de jeugd theater van A tot Z. Samen denken de deelnemers na over teksten, kostuums en attributen, maar ook over licht- en geluidstechniek. Ze ontdekken hoe het toneel er vóór de voorstelling uit ziet en wat er allemaal aan voorbereiding wordt gedaan. Als een van de kersen op de taart is er een masterclass met échte acteurs.

Aanmelden en meer informatie bij Bianca Laan van de leerlingenadministratie, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 2306x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/