Samen een spel spelen is nog steeds populair bleek zaterdag in Museum Broekerveiling in Broek op Langedijk. Liefhebbers van bord-, kaart- en verzamelspellen konden hier hun hart ophalen bij de spellenconventie MoxCon2019.

In de lighallen stonden kraampjes waar vooraanstaande spellenontwerpers hun nieuwste spellen presenteerden, demonstreerden en verkochten. Jong en oud zagen hun kans schoon om de mooiste spellen eens uit te proberen.

Bezoekers konden zich ook vergapen aan de cosplay en LARP (live action roleplay)-personages die er rondliepen. De spelwaardige outfits, zoals harnassen, pruiken en bijzondere maskers, werden ook op de MoxCon-beurs verkocht.

De reacties op de allereerste MoxCon-beurs waren lovend. "Het was erg tof! Volgend jaar weer!" reageert één van de bezoekers.
Pin It
Bekeken: 2519x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/