Eén groot feest was het afgelopen zaterdag in Noord-Scharwoude. Voor de 40e keer voltrok zich hier de traditionele Langedijker Beddenrace. Het weer werkte mee en jong en oud vermaakten zich kostelijk, zowel langs als op het parcours.

Bij de gemende koppels kwam Rob van der Leek samen met Imke Glas als eerste over de finish. Koen de Waard en Jeroen Munster zegevierden bij de herenduo's. Bij de dameskoppels wonnen Rowie Kamp en Sophie Allersma. Jill Nan en Tjeerd Koenis kwamen bij de jeugdrace als eerste over de streep.

Op de Speelweide stonden DJ's op het podium bij de feesttent, was er een lichtshow en het zomerzuurkoolfestijn waarbij het Langedijker Koor van zich liet horen. En wie met zwieren en zwaaien vermaakt wilde worden kon terecht op de kermis.

Fotograaf Rolf Kieft maakte een fotoreportage. Bekijk op onze Facebookpagina het complete fotoalbum.
Pin It
Bekeken: 2603x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/