Het ROC Horizon College start in Heerhugowaard een nieuw initiatief: Bed & Business. In het voormalig bedrijfsgebouw van Belvilla komt een 'Fieldlab', een innovatieve leervorm waarmee onderwijs en praktijk nauw op elkaar aansluiten. Onderdeel daarvan zijn twaalf studio's voor internationale studenten en docenten. Recent is het huurcontract ondertekend.

Het Horizon College ontvangt elk jaar internationale studenten en docenten. Het idee voor de Bed & Business is ontstaan uit de behoefte om hen op te vangen. In oktober zijn de twaalf studio’s voor hooguit 24 personen gereed. Leerlingen Horeca en Facilitaire Dienstverlening vangen de internationale gasten op  en leren zo de kneepjes van het vak in de praktijk.

In het als Fieldlab worden ook scholingen, trainingen en vergaderingen voor het personeel van het Horizon gehouden. Dit scheelt kosten voor de huur van externe vergaderruimtes. Ook het Centrum voor Ondernemerschap en de nieuwe mbo-opleiding Vakman Ondernemer krijgen er een plek.

De nieuwe opleiding is een aanvulling op de standaard niveau 3 opleiding. Externe partners als de Rabobank, het Ondernemersklankbord en het Noord Noord-Hollands Ondernemersnetwerk zijn nauw betrokken en er worden masterclasses georganiseerd. (foto: Rob Duin)
Pin It
Bekeken: 2847x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/