Donderdagmiddag is in Alkmaar een fietser gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising van het fietspad langs de Omval met de toegangsweg van de Gamma en Ranzijn Dier & Tuin.

De fietser reed richting de Nieuwe Schermerweg en stak de toegangsweg van Ranzijn en de Gamma over. Ondanks dat duidelijk staat aangegeven dat fietsers voorrang hebben, werd de fietser geschept door een automobilist die de parkeerplaats af kwam rijden. Vermoedelijk had de automobilist niemand vanaf rechts verwacht. De fietser raakte gewond aan het hoofd en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De materiële schade bleef beperkt.

Volgens een agent gebeuren er wel vaker ongelukken op de kruising van het fietspad, omdat (brom)fietsers van beide kanten kunnen komen.
Pin It
Bekeken: 3172x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/