De 35-jarige Vladan M. krijgt een jaar extra tbs. De bedoeling is dat de zwakbegaafde man daarna naar een beschermde woonplek met 24-uursbegeleiding gaat. Dat heeft de Alkmaarse rechtbank bepaald, meldt het NHD. M. had op 28 augustus 2014 in Langedijk zijn 70-jarige vader dusdanig verwond, dat deze later in het ziekenhuis overleed.

M. zou door zijn vader veelvuldig gekleineerd en geplaagd zijn. Op de bewuste dag was hij bij zijn ouders in Langedijk. Hij sloeg door toen hij van zijn vader moest opschieten en daarbij 'jongetje' werd genoemd. Vladan duwde zijn vader van de trap, sloeg hem meermalen en takelde zijn geslachtsorgaan toe met een mes.

Omdat M. de verstandelijke vermogens van een peuter heeft en bovendien geplaagd wordt door psychoses, werd hij na het tragische incident ontoerekeningsvatbaar verklaard en opgenomen in een tbs-kliniek. De verlenging is ingevoerd omdat deskundigen stellen dat hij levenslang begeleiding nodig heeft.
Pin It
Bekeken: 2292x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/