Vrijdagavond zijn een vrouw en haar hondje door een andere hond aangevallen in het park aan de Korteweide in Zuid-Scharwoude. Ze raakten allebei gewond, maar toch ging de eigenaar van de bijtende hond er vandoor. Inmiddels heeft hij zich gemeld. "Beide partijen hebben inmiddels contact met elkaar en komen er samen uit", laat wijkagente Manshanden weten.

Het bijtincident vond plaats tussen 19:30 en 19:45 uur in het park aan de Korteweide, ter hoogte van Actus notarissen in Zuid-Scharwoude. Omdat de eigenaar van de hond er vandoor ging, was niet bekend om wie het ging. Wijkagente Manshanden vroeg via Twitter om meer informatie over hem en zijn hond. Wellicht heeft dit geholpen, inmiddels zijn de twee partijen tot elkaar gekomen. (foto's: Twitter / pol_manshanden)
Pin It
Bekeken: 2454x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/