Maandagmiddag is een bestuurder aan zijn hoofd gewond geraakt bij eenzijdig ongeval op de afslag Berenkoog/Westtangent van op de N242. Hij is door ambulancepersoneel behandeld en daarna meegenomen naar het ziekenhuis.

De bestuurder reed rond 15:20 uur over de ovotonde bovenop de N242. Het leek of hij rechtsaf wilde slaan de N242 op, maar stuurde toen terug richting de Westtangent, half over de verhoogde verkeersgeleiders. Die actie mislukte en de auto schoot vol tegen de hoek van de vangrails.

De man stapte zelf uit de auto maar werd daarna door omstanders meteen in een stabiele zijligging gelegd. Hij had een fikse hoofdwond opgelopen, toen hij met zijn hoofd tegen de voorruit was geklapt. De omstanders plaatsten twee auto's direct naast de plaats van het incident om een veilige plek te creëren.

De zwaarbeschadigde Mercedes is opgepikt door de berger. Voor de afhandeling van het ongeval werd tijdelijk een rijstrook afgesloten. Dit leverde enige vertraging op in het verkeer.
Pin It
Bekeken: 4209x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/