Een 30-jarige inwoner van Heerhugowaard heeft in de nacht van donderdag op vrijdag geprobeerd in te breken bij een huis aan de Brughagedis. Agenten die onopvallend aan het surveilleren waren, zagen een man op een fiets die zich verdacht gedroeg bij het huis, waarna deze er ineens vandoor ging. De agenten hebben na controle gezien dat er braakschade zat aan een kozijn. Hierop zetten zij de achtervolging in.

De verdachte was over een schutting van een huis aan de Gele Varaan geklommen, waarna de agenten hem uit het zicht verloren. Hierop is besloten een politiehond in te zetten om de inbreker op te sporen. En met succes: de hond vond hem naast een tuinhuisje waar de man zich had verstopt.

Vrijdag is er in de omgeving van het huis waar het incident zich voordeed door politie nog gezocht naar inbrekerstuig en spullen die mogelijk door de man gestolen zouden zijn. Er lijkt niets te zijn buit gemaakt, maar de politie vraagt via Facebook omwonenden uit te kijken naar spullen die mogelijk van een inbraak afkomstig zijn, of gebruikt kunnen worden om in te breken.
Pin It
Bekeken: 3358x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/