Vrijdag vlak voor middernacht kreeg de politie een melding over een op de Middenweg in De Noord gevallen snorfietser, die mogelijk onder invloed van GHB had gereden. Toen agenten ter plaatse kwamen ontkenden een 32-jarige Heerhugowaarder en zijn vriendin dat zij de snorfiets hadden bestuurd.

Daarop werd besloten de boel in de gaten te houden. Een goede beslissing want kort daarna zagen de agenten dat de vriendin in kwestie op de snorfiets reed, terwijl goed te zien was dat ze onder invloed was. De vrouw werd aangehouden en meegenomen naar het bureau, waar bloed is afgenomen voor onderzoek. Bovendien was ze niet in het bezit van een rijbewijs.

Vanwege het eerste succes werd opnieuw gepost om te kijken of de 32-jarige man nu wellicht zelf ging rijden. Hij belde echter een vriend die ook op een snorfiets ter plaatse kwam. Bij controle van deze vriend bleek dat hij onder invloed was van alcohol, THC, amfetamine en GHB. Ook werd een gebruikershoeveelheid GHB in beslag genomen.

Van de vriend is het rijbewijs ingenomen en ook bij hem is bloed afgenomen. De opnieuw achtergebleven 32-jarige Heerhugowaarder is daarna maar lopend naar huis gegaan.
Pin It
Bekeken: 2672x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/