Stichting Goede Doelen Nh1816 gaat tot en met 2024 een belangrijke bijdrage leveren aan Humania, een nieuwe interactieve tentoonstelling over de mens in het NEMO Science Museum in Amsterdam. “Voor een schadeverzekeraar zijn er allerlei factoren van de mens relevant, zoals je leeftijd, je waarnemingen en je gedrag. Humania gaat over deze eigenschappen, en over overeenkomsten en verschillen onderling”, aldus de enthousiaste Hein Aanstoot, voorzitter van de stichting.

De afgelopen vier jaar onderging NEMO een grondige verbouwing. Humania is het laatste onderdeel daarvan. De expo, gericht op iedereen vanaf 12 jaar, wordt op 23 november feestelijk geopend met speciale evenementen. Onder andere door fysieke uitdagingen en hersenkrakers ontdek je hoe je lijf en brein werken. Er komt van alles voorbij over wie je bent: van je naam tot hoe je je verjaardag viert en van je hoeveelheid wilskracht tot de cellen waaruit je bent opgebouwd. De vraag rijst of iedereen wel zo uniek is.

NEMO-directeur Michiel Buchel: “Tijdens onze zoektocht naar partners voor Humania kwamen we al snel uit bij Stichting Goede Doelen Nh1816. Er was direct een klik. De maatschappelijke waarden en bedrijfsdoelstellingen van Nh1816 sluiten prima aan op onze doelgroep. NEMO is een museum voor iedereen. We zijn er voor jong en oud en proberen wetenschap toegankelijk te maken voor een zo breed mogelijk spectrum aan bezoekers."

Dankzij de bijdrage van Nh1816 kan NEMO nieuwe landelijke activiteiten en programma’s ontwikkelen. Samen wordt gewerkt aan een groter doel: het stimuleren van nieuwe generaties in het ontwikkelen van talenten waarmee ze de uitdagingen van de 21ste eeuw aankunnen. (foto: DigiDaan)
Pin It
Bekeken: 2202x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/