Woensdag 20 maart wordt in het Heerhugowaardse wijkcentrum De Zon een bingoavond georganiseerd. De organisatie is in handen van vierdejaars leerlingen van het Huygens College.

Het avondje bingoën duurt van 18:30 tot 21:00 uur. Bingokaarten kosten per stuk 3 euro, inclusief drankje. Er is ook een bingopakket van 12,50 euro met drie bingokaarten, twee drankjes en twee schaaltjes met snacks. Aanmelden voor een bingopakket kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vrijdag 22 maart is in Brasserie De Zon te genieten van een heerlijk Syrisch buffet met negen verschillende gerechten, gemaakt door een authentieke Syrische kokkin. Aanschuiven kan om 18:00 uur, de kosten zijn 20 euro per persoon.

Meer informatie op wijkcentrumdezon.nl.

 
Pin It
Bekeken: 2260x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/