Vrijdag 9 november is een 69-jarige vrouw uit Heerhugowaard slachtoffer geworden van zakkenrollerij en bankpasfraude in haar woonplaats. De politie heeft de zaak nog niet op kunnen lossen. De portemonnee van het slachtoffer werd waarschijnlijk in Middenwaard gestolen. Even later pinden twee vrouwen 970 euro op de Stationsstraat.

Rond 15:15 uur gebruikte het slachtoffer haar bankpas nog bij de AH in Middenwaard. Onderweg naar de parkeergarage kocht ze fruit bij een stalletje met contant geld. Pas thuis merkte ze dat haar portemonnee uit haar tas verdwenen was. Voordat de vrouw haar bankpas kon blokkeren was al 970 euro gepind op de Stationsstraat. Vermoedelijk is ze gerold op de roltrap in Middenwaard. Ze wist zich te herinneren dat ze een zetje kreeg.

De politie publiceerde beelden van de geldopname. Op beeld staan twee vrouwen met bedekt hoofd, vermoedelijk van Arabische komaf. Wie meer weet wordt verzocht contact op te nemen via een tipformulier of via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Het zaaknummer is 2018219347.
Pin It
Bekeken: 5197x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/