Met nog maar een paar dagen te gaan wordt het spannend voor wie in de buitengebieden van Langedijk, Schagen en Den Helder woont en graag internet via glasvezel wil: op dit moment heeft 26 procent van de betreffende huishoudens zich aangemeld bij leverancier FiberNH, terwijl 50 procent nodig is.

Traditioneel zijn er de laatste dagen altijd veel inschrijvingen voor glasvezelprojecten, meldt FiberNH op de eigen website. In buurgemeente, waar inmiddels met uitbreiding van het netwerk is gestart, kwamen de meeste aanmeldingen in de laatste vier dagen. Blijkbaar hebben gegadigden veel andere dingen te doen of zit men nog op de wip. "Het glas is daarom bij FiberNH dus nog steeds halfvol."

Voor wie nog vragen heeft is de klantenservice van de aanbieder het hele weekend geopend.  Aanmelden kan dus nog tot en met zondag via een formulier op fibernh.nl en via 085-0405111. Ook valt er dit weekend nog een laatste herinnering op de mat van de beoogde nieuwe klanten.
Pin It
Bekeken: 2181x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/