Woensdag 20 maart zijn verkiezingen voor Provinciale Staten en voor het algemeen bestuur van het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier. De leden van Provinciale Staten kiezen daarna in mei de leden van de Eerste Kamer. Voor de verkiezingen zijn er in Heerhugowaard 26 locaties waar gestemd kan worden voor het nieuwe bestuur van de provincie en het waterschap. De lijst is te vinden heerhugowaard.nl/nieuws/. Op de pagina staat ook een verwijzing naar de kandidaten waarop gestemd kan worden.

Zoals gewoonlijk kan men bij afwezigheid een andere machtigen en er kan een kiezerspas aangevraagd worden om buiten de eigen gemeentegrenzen te kunnen stemmen. Schriftelijke aanvraag voor een kiezerspas moet uiterlijk vijf dagen voor de verkiezing door de burgemeester zijn ontvangen en machtiging wordt verleend tot 15 maart.
Pin It
Bekeken: 2177x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/