Zaterdag werd in het Alkmaarse wijkcentrum Mare Nostrum de eerste Spectaculaire Spellenbeurs gehouden. In meerdere ruimtes waren allerlei bord- en kaartspellen te zien en natuurlijk ook te spelen. De eerste grote spellenbeurs van Alkmaar trok flink wat bezoekers, van jong tot oud.

Initiatiefnemer is Ruben van der Zee. Hij vond het jammer dat hij helemaal naar Eindhoven moest voor een spellenbeurs. Daar kwam hij elk jaar veel Alkmaarders tegen, maar hij had ook van liefhebbers gehoord voor wie dat te ver weg was. En dus organiseerde hij er zelf eentje in Alkmaar. Niet alleen voor die echte liefhebbers, maar voor iedereen die van spelletjes houdt. Van klassiekers tot meer moderne spellen.

Ruben werd geholpen door enthousiaste leden van een aantal spellenclubs, De Spellentoren, Mare Nostrum en een aantal uitgevers van spellen waaronder White Goblin, Asmodee en Queen Games.

Alkmaar Centraal fotograaf Marco Schilpp nam een kijkje op de spellenbeurs. Een volledige fotoreportage is te zien op onze Facebookpagina.
Pin It
Bekeken: 2908x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/