Al vijf maanden staat het podiumpaleis aan het strand van Luna te koop. De Waerdse Tempel, dat de laatste jaren als Palm Beach door het leven ging, werd ooit gerealiseerd als poppodium met regionale allure. Ondanks de grote namen die het aantrok heeft het die status niet gehaald.

Eind 2011 poogden de Alkmaarse en Heerhugowaardse politiek nog om het poppodium open te houden. Er werd een onderzoek uitgevoerd om te kijken of het mogelijk was. Maar de conclusie die getrokken werd was niet positief. Daarna passeerden verschillende plannen de revue, zoals een wellnesscentrum en crematorium, maar ook die werden niet concreet.

Na jarenlange leegstand werd het pand eind 2015 via een online veiling verkocht aan  de twee ondernemers Payam Partovi en Vedat Yapici. Onder de nieuwe naam The Temple bliezen zij het pand nieuw leven in. Na een jaar veranderde de naam in Palm Beach en werden de pijlen gericht op evenementen. Maar de ‘loop’ kwam er niet in. Dat geldt overigens niet voor het restaurant Roasted Beach dat ook op deze locatie gevestigd is.

Inmiddels wacht het pand op zijn derde leven en staat het te koop voor 2,2 miljoen euro. Hiervoor krijgt de nieuwe eigenaar een prachtig pand gelegen aan het strand, met een grote zaal voor 2500 bezoekers en een kleine zaal geschikt voor 350 man.
Pin It
Bekeken: 14825x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/