Na twee jaar als Regenboogstad verlengt Heerhugowaard het Regenboogbeleid op sociale acceptatie van LHBTI'ers. Het college heeft besloten het uitvoeringsplan tot 2022 te verlengen.

Overal waar sociale acceptatie ontbreekt van lesbiënnes, homo's, bisexuelen, transgenders en interseksuelen (LHBTI'ers)  speelt de gemeente samen met andere organisaties actief een rol in het vergroten van de acceptatie. Zo wordt met diverse organisaties onderzocht hoe op scholen, zorgorganisaties, verenigingen en bedrijven het pesten en ander hinderlijk gedrag tegen LHBTI'ers aangepakt kan worden. Dit kan bijvoorbeeld met voorlichting zijn of het lik-op-stuk-beleid.

Heerhugowaard doet ook mee aan de Regenboogfeestdagen. De regenboogvlag wordt gehesen op 17 mei (International Day Against Homophobia), Roze zaterdag in juni of juli, en op Coming Outdag op 11 oktober. De jaarlijkse Roze Week wordt dit jaar gecombineerd met de Roze Week in West-Friesland.
Pin It
Bekeken: 2001x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/