Zaterdag 9 februari komt advocaat Mr. Gerard Spong naar Cool Kunst en Cultuur in Heerhugowaard, waar hij zijn theatercollege 'In vertrouwen' toont. Tijdens het college geeft Spong een intrigerende kijk in het functioneren van een advocaat in strafzaken en in zijn eigen carrière. Hij zit al veertig jaar in het vak en is maar liefst zeven keer uitgeroepen tot Nederlands beste advocaat. Hij behoort dan ook tot de onbetwiste top van de strafrechtadvocatuur.

Bekende zaken waarin Gerard Spong optrad waren de RAF-zaak, de zaken van Patrick Kluivert, de Nuenense moordzaak, het dodelijke ongeval op de A2 en de zaak van de Groninger Bodem Beweging tegen de NAM. Aan de hand van een aantal geruchtmakende moordzaken, zedenzaken en fraudezaken gaat Spong in op onder andere de taakopvatting van een advocaat, dilemma’s en bewijsperikelen.

De voorstelling begint om 20:15 uur. Kaarten kosten 24,50 euro en zijn te bestellen op coolkunstencultuur.nl.
Pin It
Bekeken: 2228x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/