In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie van Heerhugowaard een man aangehouden in verband met diefstal van gereedschapskisten. De politie meldde maandagochtend via Facebook dat nog niet alle eigenaren waren getraceerd. Al vermoedde de politie dat de diefstallen plaatsvonden in of nabij de Waardse Schilderswijk, dankzij het delen van het bericht werd duidelijk dat de overgebleven gereedschappen van een Alkmaarse elektromonteur zijn.

Uit de reacties en tags blijkt dat er recent veel ingebroken is met als doel diefstal van (elektrisch) gereedschap. Via een getagde werknemer van WFL Elektro blijkt dat in de nacht van maandag op dinsdag 15 januari in bedrijfsbussen van diverse bedrijven was ingebroken, waaronder de zijne.

Het busje van de gedupeerde werknemer van WFL stond in de omgeving van de Jan Willem Frisostraat in Alkmaar. Gestolen waren een boormachine, schroefmachine en een freesmachine van het merk Makita en een Starmix stofzuiger.

Vrijdagavond was het weer raak, volgens een andere volger van politie Heerhugowaard. Toen werd gereedschap gestolen tijdens een inbraak bij Schoonewil Techniek B.V. in Alkmaar.

Bas Klene, wijkagent van onder andere Groet en Schoorl, Twitterde vrijdag het volgende:  "Graag aandacht voor diefstal van o.a. gereedschappen uit bedrijfsauto's. Afgelopen week al daadwerkelijk gebeurd en ook getracht bij een andere auto."
Pin It
Bekeken: 2775x
https://147.139.211.126/ https://147.139.207.107/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/