"Het is niet te geloven. Na de afgelopen positieve berichten, hebben we helaas weer slecht nieuws", is te lezen op de Facebookpagina van De Beestenboel in Zuid-Scharwoude. In de nacht van donderdag op vrijdag is opnieuw ingebroken in de kinderboerderij en ook bij de naastgelegen petanqueclub Les Milles Iles. In juli 2018 was het al eens raak en werd veel schade aangericht. In december werd nog eens ingebroken, maar dan alleen bij de kinderboerderij.

Wat het nog zuurder maakt voor De Beestenboel is dat er net beveiligingscamera's waren gekocht. Zaterdag zouden ze opgehangen worden, maar nu zijn ze gestolen. "Woedend zijn we, boos, machteloos, we hopen dat de daders nu eindelijk eens gepakt worden. De dieren zijn gelukkig allemaal oké."

Bij Les Milles Iles is op dezelfde wijze ingebroken als een half jaar geleden. Ook nu werd het rolluik voor de voordeur gesloopt en een raam ingeslagen. De schade kostte toen 600 tot 800 euro, die overigens grotendeels vergoed werd door de schadeverzekeraar. Maar toen stond het alarm niet aan en was er tijd om buit te scoren, nu was het alarm wel ingeschakeld en schrok de inbreker(s) af. Secretaris Joke Duim vertelt het NHD dat ze snapt dat er weer ingebroken is, men zou onderhand toch moeten weten dat er weinig te halen valt. Vanwege dezelfde handelswijze, vermoedt ze dat het om dezelfde dader(s) gaat.
Pin It
Bekeken: 2210x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/