Een vrouw van 50-plus is woensdagmiddag in elkaar geslagen in de Bomenwijk, aldus een lid van de Facebookpagina "Je bent Heerhugowaarder als je...". De vrouw liep volgens de melder een bebloed gezicht op en is bang om de dader weer tegen te komen.

De dame haalde volgens de melder op de Sparrenlaan een andere fietser in en  kwam daarbij op de andere weghelft terecht, waar een jonge vrouw van rond de 20 jaar met haar zwarte Seat reed. Er ontstond een woordenwisseling, waarna de automobiliste de vrouw achtervolgde. Even verderop mishandelde de jonge vrouw de fietsster, zo staat op Facebook.

Meerdere mensen zouden het incident gezien hebben, maar niemand zou hebben ingegrepen.  Wel gaven alle getuigen volgens het Facebookbericht dezelfde beschrijving van de dader. Het zou gaan om een getinte twintiger met donkere krullen en vermoedelijk reed ze in een zwarte Seat.

Het incident begon volgens de melder op de Sparrenlaan en escaleerde uiteindelijk op de Platanenlaan. Of de vrouw aangifte bij de politie heeft gedaan is niet bekend.
Pin It
Bekeken: 4313x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/