De politie van Heerhugowaard vraagt om hulp bij een zaak die na meer dan twee maanden nog onopgelost is. Zaterdag 27 oktober werd een 68-jarige vrouw slachtoffer van zakkenrollerij en pinpasfraude. Ze pinde rond 10:45 uur 100 euro bij een supermarkt aan de Roze Flamingo. De man die achter haar stond heeft vermoedelijk haar pincode afgekeken. Rond 12:50 uur is haar pinpas gestolen en een uur later bleek 1000 euro gepind te zijn in Middenwaard.

Nadat de vrouw haar boodschappen thuis had gebracht, ging zij rond 11:30 uur opnieuw naar de supermarkt en rond 12:50 uur weer naar huis. Bij het Catharina van Rennes Erf werd zij in het portiek aangesproken door een man en een vrouw. De vrouw liet een kaart zien en vroeg de weg naar het Hospitaal. De 68-jarige dame herkende echter niets aan de kaart. Toen werd ze door de vrouw klemgezet in de hoek. Ze hoorde gerommel bij haar tas, die in de rollator stond, en zag dat de man er zijn hand in zat. Het slachtoffer gaf de man een klap, waarna het stel wegliep.

Het slachtoffer liep naar huis en zag het tweetal vanaf de galerij richting de supermarkt lopen. Eenmaal thuis merkte ze dat haar bankpas weg was. Toen zij een uur later de bank belde om de pas te laten blokkeren, bleek er al 1000 euro te zijn gepind in winkelcentrum Middenwaard.

Wie meer denkt te weten over de beroving en de pintransactie, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Men kan ook het tipformulier invullen. Het zaaknummer is 2018208011. (foto's: Politie Heerhugowaard)
Pin It
Bekeken: 5240x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/