Dinsdagavond is een 15-jarige maaltijdbezorger uit Alkmaar slachtoffer geworden van een beroving. Rond 19:35 uur fietste de jongen over het Maasstraatpad richting de Docter Schylaan toen hij werd ingehaald door twee jongens op een scooter. Eén van het tweetal riep dat hij moest stoppen. Toen de jongen niet reageerde werd hij even verderop van zijn fiets geduwd en eisten de overvallers geld en zijn telefoon. De bezorger gaf zijn geld af, waarop het tweetal wegreed richting de Maasstraat.

De bestuurder van de scooter is licht getint, tussen de 1.65 en 1.75 meter lang, heeft een slank postuur en droeg donkere kleding. De bijrijder heeft een donkere huidskleur, is tussen de 1.75 en 1.85 meter lang en droeg donkere kleding en een zwarte pet met capuchon eroverheen.

De politie is op zoek naar getuigen van de overval of mensen die mogelijk meer weten over de daders. Deze mensen worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900 8844 of anoniem via 0800 7000.
Pin It
Bekeken: 2599x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/