Al bijna twee jaar staat de Middenweg ter hoogte van de Centrumwaard op de nominatie om onder handen genomen te worden. Voordat besloten wordt hoe dit wegdeel heringericht moet worden, eenrichtingsverkeer of tweerichtingsverkeer, wil de gemeente opnieuw naar dit deel van de Middenweg kijken maar dan met een ruimere blik. Er moet een visie komen waarin ook het gebied rondom de Middenweg meegenomen wordt.

In de langetermijnvisie moeten aspecten als verduurzaming van het vastgoed en economische vitaliteit van het winkelgebied worden meegenomen. Over een maand of twee hoopt het college een voorstel voor te kunnen leggen aan de raad. Zodra hier een besluit over genomen wordt, worden buurtbewoners op de hoogte gebracht. Dan wordt wellicht duidelijk welke metamorfose dit deel van de Middenweg zal krijgen.
Pin It
Bekeken: 3412x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/