De Alkmaarse politie is op zoek naar getuigen van een poging tot straatroof op een 17-jarig meisje die maandagavond plaatsvond op de Bergerweg, nabij de tunnel onder het spoor door.

Rond 18:05 uur liep een 17-jarige Alkmaarse over de Bergerweg in de richting van het centrum. Net voordat zij de tunnel onder het spoor in liep, werd zij van achteren vast gegrepen. De overvaller hield haar met een arm in bedwang en doorzocht haar jas- en broekzakken met zijn vrije hand. Het meisje weerde zich door achteruit te trappen. De overvaller gaf op en ging er, zonder buit, op de fiets vandoor in de richting van de Wognumsebuurt.

Wie meer denkt te weten over deze poging tot overval, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anoniem bellen kan via 0800-7000.
Pin It
Bekeken: 2775x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/