Vrijdag 28 december om precies 09:57 uur in de ochtend werd de 7-jarige Cato verrast dat zij de 500.000 bezoeker was in zwembad Hoornse Vaart dit jaar. Blij verrast nam oma namens Cato de bos bloemen in ontvangst. Ook mascotte Freddy Fit overhandigde een cadeau: Cato ontvangt een VIP-arrangement en mag twee uur lang privé gebruikmaken met 50 personen van de Hoornse Vaart, inclusief alle recreatieve elementen en een live DJ. Vrolijk gaf ze aan dat ze wel genoeg vriendjes, vriendinnetjes en familieleden heeft die dit cadeau met haar willen verzilveren.

Als echte Alkmaarse heeft de 10-jarige Cato al haar zwemdiploma’s gehaald bij zwembad Hoornse Vaart en bezoekt ze het zwembad regelmatig. Het leukste vindt zij de glijbaan en de gratis animatie. Donderdag was ze met haar oma, moeder en zus, lekker een dagje uit in de kerstvakantie.

“Dat de zwembaden dit jaar de historische grens van 500.000 aantikken is fantastisch,” aldus Hielko Bollen, teamleider van de zwembaden en al negen jaar werkzaam bij Alkmaar Sport. Tegen de landelijke dalende trend in laten zwembad Hoornse Vaart en zwembad De Hout al drie jaar op rij een stijging zien van 5 tot 10 procent bezoekers per jaar. “En we hebben dit jaar echt een fantastische zomer gekend,” vertelt Hielko Bollen. Hij vervolgt: “De jaarlijkse stijging wordt veroorzaakt doordat we enkele jaren geleden drie speerpunten hebben geformuleerd met het team en hier consequent op hebben geïnvesteerd.''

Volgens Hielko Bollen komt het vrijwel niet voor dat het te druk is. “Omdat we naast een 50- ook een 25-meterbad hebben, een golfslagbad, een waterspeeltuin en een instructiebad. Deze kunnen we in de vakanties en afhankelijk van de drukte soms flexibel inzetten. In de zomer hebben er natuurlijk ook nog een buitenzwembad en ruime ligweide bij.”
Pin It
Bekeken: 2685x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/