Zaterdag 5 januari organiseert Scheidsrechtersvereniging Alkmaar organiseert de 25e editie van de jaarlijkse technische dag. Bezoekers krijgen een gevarieerd programma te zien met bekende sprekers uit de Nederlandse voetbalwereld en een leerzame training.

De dag wordt geopend met een speciale training door de hoofdtrainer van de Alkmaarse voetbalclub Kolping Boys, Marc de Wilde. Hij vertelt alles over het belang van een goede warming-up en een intensieve training voor jong en oud. Betaald voetbalscheidsrechter Martin van den Kerkhof neemt het woord vervolgens van De Wilde over. De 35-jarige arbiter zal alles vertellen over zijn ervaringen als scheidsrechter in de Nederlandse competitie.

Als afsluiter spreekt de 'Tafel van Alkmaar' over het Nederlandse voetbal en de ontwikkelingen op zowel arbitraal als voetballend vlak. De sprekers van de Tafel van Alkmaar zijn Hans de Koning (Trainer en coach FC Volendam), Dick Jol (oud-betaald voetbalscheidsrechter) en Chris Wobben (NOS Langs de Lijn).

Iedereen is welkom om de technische dag bij te wonen. Entree bedraagt 7,50 euro per persoon, inclusief koffie en lunch. Het gehele programma van de dag is te vinden op de Facebookpagina van Scheidsrechtersvereniging Alkmaar. Aanmelden kan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De dag wordt gehouden op sportpark De Nollen, bij Voetbalvereniging Kolping Boys. De club is gevestigd aan Beverdam 3 in Alkmaar.
Pin It
Bekeken: 2441x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/